Skip to content
RSL » Over ons

Wij zijn een toonaangevende rijschool, die met passie en toewijding een complete rijopleiding geeft aan al onze leerlingen

RSL rijopleidingen is een rijschool met een passie voor auto,motor en scooter. Deze passie wil RSL graag overbrengen op de leerlingen. Dit word gedaan op een duidelijke en rustige manier van lesgeven. Vriendelijk, maar nauwkeurig zodat je goed voorbereid naar je examen toewerkt.

Het volgen van rijlessen is intensief en vraagt je volle aandacht. Om je je op je gemak te laten voelen voegt RSL de nodige humor en gezelligheid toe aan de rijles.

De RSL Almere Groep bestaat al meer dan 10 jaar in Almere. Honderden leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs gehaald. Zowel voor de auto als de motor en binnenkort ook de scooter. RSL Almere streeft ernaar om een echte bestuurder van jou te maken en dat jij daardoor in 1x kan slagen voor je examen.

Wat onze leerlingen zeggen (Rijles Reviews)

RSL Almere (Auto, Motor, Scooter)
4.7
Gebaseerd op 79 recensies
MUHAMMED Y.
MUHAMMED Y.
1695309124
I don’t recommend. His place is 15 minutes away from practice area and you are loosing 30 minutes for each lessons.I can suggest you to find another course which is closer to practice area. On the other hand, I decided to cancel my membership and owner rejected to make repayment. I asked for service that I paid for it and he also rejected to give me service instead of repayment. He says that it is his right but there is no service and no repayment. Third one, he cancels lessons, if you are 3-5 minutes late. It is okay but he also dismiss lessons 10-15 minutes ago. 1 lesson is 2 hours but actually you are having 1 hour or 1:15 minutes lessons. To sum up 40% of your money and your time is waste. I wish I am able to give zero star. This is my experience at this driving school.
Iris O.
Iris O.
1694513324
Ik heb rijlessen gehad van Wares, beste ervaring ooit! Hij bereide mij goed voor op wat er te komen ging waardoor ik mijn praktijk gemakkelijk heb gehaald!
Ouardia A.
Ouardia A.
1686082183
Wat een mooi prestatie heeft u geleverd. 🎉🎊Uw onderwijs is van zeer goede kwaliteit. In uw onderwijs legt u de lat hoog, daarom is mijn zoon vandaag in één keer geslaagd. Ook in uw vrije tijd heeft u hem veel goede kennis en tips gegeven. U nam de tijd om elke les naderhand te bespreken over wat er goed gaat en wat beter kan. Een rij-instucteur met passie voor zijn vak. Betrouwbare, eerlijke en vriendelijke man. Hartelijk dank voor uw harde werk Wares. Wil je de beste rij- instructeurs die jou oprecht klaarstoomt voor je examen, dan heb je hem nu gevonden.Groet,Ouardia
JaNoZx
JaNoZx
1686048120
Wares is de beste rij instructeur die ik heb gehad ik ben door hem in 1 keer geslaagd vandaag ik raad iedereen aan om bij hem te komen lessen
Typsoo
Typsoo
1684324795
Ik had Wares als rij instructeur, een hele goede rustige en geduldige instructeur. Die altijd goede tips en tops geeft en ook duidelijk maakt waar je als bestuurder in moet verbeteren. Voor de rest is die ook heel duidelijk in ze uitleg, alle tips en tops heeft me zeker geholpen om vandaag in 1x te slagen.
Jeffrey Z
Jeffrey Z
1682580761
Motorrijden AVD blijft een lastig examen, maar door de ervaring van Serge en Stefan hebben zij mij er doorheen gelootst. Bedankt!
Melissa van de Ruit (.
Melissa van de Ruit (.
1682453521
Mijn rijlessen heb ik gevolgd bij Wares.Hierdoor vandaag in 1x mijn rijbewijs behaald. Heel erg bedankt voor de gezellige maar ook leerzame lessen. Heel erg bedankt voor alles 🥳🥳🚘
Saskia B.
Saskia B.
1676378168
Super goede instructeurs
Levi De B.
Levi De B.
1676047871
Top rijschool! Alles in één keer gehaald Goeie rij instructeur alles was duidelijk!
Precious O.
Precious O.
1675071837
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Ze gaven me alle benodigde informatie en mijn instructeur (Wares) was top!
Amber O.
Amber O.
1665657677
Mijn lessen bij Wares waren altijd super gezellig en veel geleerd. Ik heb mijn examen dankzij zijn begeleiding in 1 keer gehaald. Super blij en bedankt!
JBML 0.
JBML 0.
1664960305
Mijn ervaring bij Rsl was prima, had een rustige instructeur die alles op een goede manier kon uitleggen.
Soraya El B
Soraya El B
1661004931
Goede rijschool. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Wares, hij legt alles rustig en duidelijk uit en geeft je het zelfvertrouwen om met een goed gevoel je examen in te gaan!
RODOLFO L.
RODOLFO L.
1659550367
Ótimo atendimento !!! Ensino de qualidade!!! Aulas práticas com o melhor da Holanda!!!
Ashley A
Ashley A
1646133649
Vandaag heb ik dankzij RSL Almere mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De rijlessen met Wares waren super leerzaam en hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde op de weg. Tijdens de rijlessen heeft Wares altijd geduld gehad en vond het niet erg om dingen opnieuw uit te leggen. Ik weet zeker dat dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu zelfverzekerd de auto in kan stappen!
Larsse V.
Larsse V.
1645296885
RSL is een waardeloze rijschool. Afspraken worden niet nagekomen en er is een gebrek aan degelijke communicatie. Desondanks kreeg ik een hele verontwaardigde en bijdehante reactie toen ik besloot om met een andere rijschool in zee te gaan. Ik zou RSL sterk afraden aan iedereen die op zoek is naar een fijne rijschool.
Annes
Annes
1643041086
Hier gereden, heb het echt naar mijn zin gehad en uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald! Wares (rij-instructeur) heeft me begeleid en was zeer vriendelijk en begripvol. Hij komt altijd optijd en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!
Robert H.
Robert H.
1630911245
De Beste riji nstructeur van nederlandLegt alles goed uitSuper aardig behulpzaam en meelevendGrote kans van slagen
Thanee R.
Thanee R.
1627411166
Wares is een fijne rij instructeur met veel geduld. Door zijn fijne manier van lesgeven heb ik mijn rijbewijs behaald!
Volgende Recensies
js_loader
Examens dit jaar

130+

Examens dit jaar
Geslaagde leerlingen

1000+

Geslaagde leerlingen
Beste reviews van Almere

5 sterren

Beste reviews van Almere
Call Now ButtonBel ons direct