Skip to content
RSL » Over ons

Wij zijn een toonaangevende rijschool, die met passie en toewijding een complete rijopleiding geeft aan al onze leerlingen

RSL rijopleidingen is een rijschool met een passie voor auto,motor en scooter. Deze passie wil RSL graag overbrengen op de leerlingen. Dit word gedaan op een duidelijke en rustige manier van lesgeven. Vriendelijk, maar nauwkeurig zodat je goed voorbereid naar je examen toewerkt.

Het volgen van rijlessen is intensief en vraagt je volle aandacht. Om je je op je gemak te laten voelen voegt RSL de nodige humor en gezelligheid toe aan de rijles.

De RSL Almere Groep bestaat al meer dan 10 jaar in Almere. Honderden leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs gehaald. Zowel voor de auto als de motor en binnenkort ook de scooter. RSL Almere streeft ernaar om een echte bestuurder van jou te maken en dat jij daardoor in 1x kan slagen voor je examen.

Wat onze leerlingen zeggen (Rijles Reviews)

RSL Almere (Auto, Motor, Scooter)
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 88 recensies
Hope M.
Hope M.
Ik heb veel gezien en veel meegemaakt in me leven, maar deze ervaring die ik voelde op de dag van slagen is iets wat ik nooit zal vergeten.Ik had Wares als mijn rijinstructeur en hij was iemand die altijd dood eerlijk was. Als iets fout ging liet hij duidelijk merken dat het fout ging en dan zegt hij je ook direct waarom het fout gaat. En dan aan het einde van de les wanneer het voelt alsof er heel veel fout ging zegt hij “ je hebt echt goed gereden” en daar achteraan “alleen maar paar kleine dingetjes gingen fout” en dan begint hij uit te leggen wat allemaal goed ging en dan denk in me hoofd “ wauw ik ben eigenlijk echt goed” en zo bouwde ik me zelfvertrouwen op.Zijn methode zorgt ervoor dat je meer van jezelf gaat eisen en tegelijkertijd zegt hij het direct wanneer iets echt goed gaat. Hij is altijd eerlijk en die eerlijkheid moet je waarderen. Dus toen hij zei dat iets goed ging wist ik ook echt dat het goed ging.Ik weet nog een keer tijdens een van mijn eerste lessen dat iets zo fout ging dat ik de autoband kapot had gereden en geloof mij maar dat bleef ik ook nog voor een tijdje horen. Maar we konden der nog steeds altijd om lachen.En de verhalen.. sjonge jonge. Ik heb toch eens grappige verhalen gehoord van mijn instructeur. De lange rechte stukken waar niet veel gebeurd in het verkeer is waar heel veel gebeurt in de auto. Je instructeur is ook een mens dus kom erachter wat diegene allemaal te vertellen. 1 ding kan ik jee vertellen en dat is als je naar de lange rechte stukken uitkijkt heb je een goede instructeur gevonden😂😂😂.Het was gezellig en leerzaam om met Wares aan mij zijde me rijbewijs te halen en ben dankbaar dat hij me daarbij heeft geholpen.
Reactie van de eigenaar: Hoi Hope...bedankt voor je zeer uitgebreide review en je lovende mening over Wares. Veel.plezier met je autorijbewijs en fijne kilometers...😀👍🏻
Nikodem W.
Nikodem W.
goede evaring Rijles duidelijke uitleg snelleuitleg In een keer geslaagd goede prijsen
Reactie van de eigenaar: Hoi.... gefeliciteerd met je autorijbewijs en vele fijne kilometers....well done..😀👍🏻
Lizzy M.
Lizzy M.
In 1x geslaagd! Super fijn gereden hier en ook een hele chille rij instructeur gehad, goede uitleg en heeft mij er goed doorheen geholpen!
Reactie van de eigenaar: Hoi....dikke felicitaties met je autorijbewijs. Geniet van de kilometers....😀👍🏻
jasmine
jasmine
Fijne rijschool is RSL Almere. Samen met de rijinstructeur veel geoefend. Alles wordt gedaan op jou eigen tempo en alles wordt stap voor stap uitgelegd met als resultaat een rijbewijs!
Reactie van de eigenaar: Gefeliciteerd met je autorijbewijs. Wel verdiend met een mooie prestatie. Fijne kilometers...👍🏻😀
js_loader
Examens dit jaar

130+

Examens dit jaar
Geslaagde leerlingen

1000+

Geslaagde leerlingen
Beste reviews van Almere

5 sterren

Beste reviews van Almere
Bel ons direct