Skip to content
RSL » Over ons

Wij zijn een toonaangevende rijschool, die met passie en toewijding een complete rijopleiding geeft aan al onze leerlingen

RSL rijopleidingen is een rijschool met een passie voor auto,motor en scooter. Deze passie wil RSL graag overbrengen op de leerlingen. Dit word gedaan op een duidelijke en rustige manier van lesgeven. Vriendelijk, maar nauwkeurig zodat je goed voorbereid naar je examen toewerkt.

Het volgen van rijlessen is intensief en vraagt je volle aandacht. Om je je op je gemak te laten voelen voegt RSL de nodige humor en gezelligheid toe aan de rijles.

De RSL Almere Groep bestaat al meer dan 10 jaar in Almere. Honderden leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs gehaald. Zowel voor de auto als de motor en binnenkort ook de scooter. RSL Almere streeft ernaar om een echte bestuurder van jou te maken en dat jij daardoor in 1x kan slagen voor je examen.

Wat onze leerlingen zeggen (Rijles Reviews)

Saskia B.
Saskia B.
12:36 14 Feb 23
Super goede instructeurs
Levi De B.
Levi De B.
16:51 10 Feb 23
Top rijschool! Alles in één keer gehaald Goeie rij instructeur alles was duidelijk!
Precious O.
Precious O.
09:43 30 Jan 23
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Ze gaven me alle benodigde informatie en mijn instructeur (Wares) was top!
Amber O.
Amber O.
10:41 13 Oct 22
Mijn lessen bij Wares waren altijd super gezellig en veel geleerd. Ik heb mijn examen dankzij zijn begeleiding in 1 keer gehaald. Super blij en bedankt!
JBML 0.
JBML 0.
08:58 05 Oct 22
Mijn ervaring bij Rsl was prima, had een rustige instructeur die alles op een goede manier kon uitleggen.
Soraya El B
Soraya El B
14:15 20 Aug 22
Goede rijschool. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Wares, hij legt alles rustig en duidelijk uit en geeft je het zelfvertrouwen om met een goed gevoel je examen in te gaan!
RODOLFO L.
RODOLFO L.
18:12 03 Aug 22
Ótimo atendimento !!! Ensino de qualidade!!! Aulas práticas com o melhor da Holanda!!!
Ashley A
Ashley A
11:20 01 Mar 22
Vandaag heb ik dankzij RSL Almere mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De rijlessen met Wares waren super leerzaam en hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde op de weg. Tijdens de rijlessen heeft Wares altijd geduld gehad en vond het niet erg om dingen opnieuw uit te leggen. Ik weet zeker dat dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu zelfverzekerd de auto in kan stappen!
Larsse V.
Larsse V.
18:54 19 Feb 22
RSL is een waardeloze rijschool. Afspraken worden niet nagekomen en er is een gebrek aan degelijke communicatie. Desondanks kreeg ik een hele verontwaardigde en bijdehante reactie toen ik besloot om met een andere rijschool in zee te gaan. Ik zou RSL sterk afraden aan iedereen die op zoek is naar een fijne rijschool.
RSL A.
RSL A.
11:06 01 Feb 22
RSL Almere Verkeersopleidingen verzorgt al meer dan 10 jaar rij-opleidingen in Almere.Auto, Motor, Scooter en Theorielessen.Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie. We kunnen u zeker verder helpen.
Annes
Annes
16:18 24 Jan 22
Hier gereden, heb het echt naar mijn zin gehad en uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald! Wares (rij-instructeur) heeft me begeleid en was zeer vriendelijk en begripvol. Hij komt altijd optijd en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!
Robert H.
Robert H.
06:54 06 Sep 21
De Beste riji nstructeur van nederlandLegt alles goed uitSuper aardig behulpzaam en meelevendGrote kans van slagen
Thanee R.
Thanee R.
18:39 27 Jul 21
Wares is een fijne rij instructeur met veel geduld. Door zijn fijne manier van lesgeven heb ik mijn rijbewijs behaald!
Jero B.
Jero B.
10:56 12 Jun 21
Fijne rijschool, bedankt voor alles! Erg fijn om rijles te krijgen van Wares. Hij is erg chill wat mij ook een rustgevoel gaf achter het stuur. Ook konden we altijd lachen en hadden we goede gesprekken.
L J.
L J.
14:30 09 Jun 21
Met mijn faal- en rijangst had ik niet verwacht ooit mijn rijbewijs te gaan halen. Nu heb ik niet alleen in 1x mijn rijbewijs in de pocket, maar vind ik rijden ook hartstikke leuk!Wares heeft mij met geduld stap voor stap meer vertrouwen gegeven in het autorijden. Als je zelf snel in paniek raakt en faalangst hebt, is het heel fijn een instructeur naast je te hebben die te allen tijde kalm blijft en rustig uitlegt hoe het anders kan, zelfs al is het voor de honderdste keer.Bedankt voor alles Wares!
Charlotte A
Charlotte A
15:00 04 May 21
Fijne rijschool, duidelijke uitleg en goede ondersteuning. Ik heb les gehad van Wares, altijd een leuk babbeltje en hij heeft mij goed klaar gestoomd voor mijn examen waardoor ik hem in 1x heb kunnen halen. Zeker aan te raden!!!!
Roudenia
Roudenia
14:45 26 Apr 21
RSL Almere is altijd heel geduldig met mij geweest. Alles wordt op een goed tempo aangeleerd! Super blij dat ik nu mijn rijbewijs in the pocket heb! Thanks to RSL Almere🥳
Ismaël H.
Ismaël H.
11:41 24 Oct 20
Anderhalve week geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij de rijschool RSL Almere. Een fijne rijschool met diverse keuzes uit verschillende pakketten. Ik heb vanaf het begin al een klik gevoeld met mijn rijinstructeur. Dit maakte de rijlessen bij de rijschool leerzaam en waardevol.Wares heeft een professionele en rustige uitstraling die mij hielp deze weg te bewandelen. Hij geeft goede voorlichting en helpt je op het goede moment een volgende stap te zetten. Wares leert je zelfstandig rijden en verantwoordelijk te zijn voor de keuzes die je maakt in het verkeer. Naast de focus op het zelfstandig leren rijden, was er ook tijd voor een gezellig gesprek. Ik weet zeker dat ik hierdoor mijn rijbewijs in één keer heb gehaald.Het zal even wennen zijn om niet meer naast Wares in de auto te zitten. Bedankt voor deze mijlpaal in mijn leven!*Kies jij voor RSL Almere? Dan heb je een goede keus gemaakt*
Lana G.
Lana G.
14:48 21 Oct 20
I passed my exam with this school. Very professional and knowledgeable instructors. I liked how they explain everything (in english). I am very pleased and it worth the time and the money.
Rebecca X
Rebecca X
07:05 15 Oct 20
Top rijschool! Erg goede begeleiding en ondersteuning. Dankzij RSL Almere ga ik zelfverzekerd de weg op. Zeker een aanrader!
Damian D
Damian D
08:32 20 Dec 19
Goeie rijschool, tijdens de lessen wordt alles goed uitgelegd om toe te passen tijdens het examen
Willem de P.
Willem de P.
15:17 08 Oct 19
Hieperdepiep hoera ik ben in één keer geslaagd voor het motorrijbewijs. Bedankt voor de leerzame lessen serge. 👊
Hesther K.
Hesther K.
19:26 21 Apr 19
Serge begeleidde me mbt rijbewijs A. Duidelijke en geduldige rij-instructeur. Altijd op tijd. Volle rij-uren, geen kwartiertjes o.i.d. afgesnoept. Fijne motortjes om rijvaardigheid onder de knie te krijgen.
Rebecca M.
Rebecca M.
16:01 07 Feb 19
I highly recommend RSL driving school. I've had an American driving license now for over ten years, but I still feel like I learned a lot during my lessons and was happy to pass the exam in one try! Thanks to Serge for his support and instruction.
Dian J.
Dian J.
08:49 27 Oct 18
good driving school, they provide English driving lessons, I learned a lot from Serge.If you want to find a driving school in almere, I recommend RSL Almere.
Raphaël B.
Raphaël B.
08:06 11 Sep 18
Uitstekende rijschool met goede instructie, geduld en een goede sfeer waarbij je je op je gemak voelt.
Lilac Liu X.
Lilac Liu X.
18:27 05 Jun 18
RSL is so much better than another driving school I had before. Serge gives excellent lessons in English, which is really helpful for expats. I highly recommend it anyone who wants to get a dutch driving licence.
Lieneke de H.
Lieneke de H.
10:11 12 Apr 18
Voor personen met examenvrees is dit de juiste rijschool, ik had geduld en aandacht nodig en ik kreeg ook veel nuttige feedback waardoor ik straks met zelfvertrouwen ga motorrijden.
Tessa A.
Tessa A.
08:53 20 Mar 18
RSL Almere is een super fijne rijschool. Het geduld dat er is heeft mij mijn zelfvertrouwen gegeven.Serge zijn lessen waren zo rustig en fijn, een foutje kan gemaakt worden maar Serge blijft rustig en begeleid je weer terug naar je zelfvertrouwen zodat je in een split second weer geconcentreerd verder kan rijden.Er worden toetsen gereden om te checken hoe je reageert op het rijden op examenniveau, super fijn en het geeft je echt een goed zelfbeeld. Bedankt Serge voor alle lessen! Ik ga genieten van mijn rijbewijs
Elton K.
Elton K.
20:46 16 Feb 18
Uitstekenede rijschool, die je klaar stoomt niet alleen voor het examen, maar ook voor het dagelijks rijden dat is wat deze rijschool zo ideaal maakt! Een echte aanradder dus.
Petros S.
Petros S.
11:53 03 Feb 18
Rijschool Rsl Almere raad ik echt aan mensen die willen begingen met het behalen van je rijbewijs. Als je een proef les doet dan heb je een instructeur die voor alltijd blijft tot dat je rijbewijs hebt gehaald. je krijg duidelijk stap voor stap uitleg wat je moet doen.
Vanessa G.
Vanessa G.
20:33 20 Jan 18
Really great school ,also gives lessons in English what really helps for people that are new in nederlands . Also good patience structors im very satisfied .
Michael van L.
Michael van L.
03:39 23 Dec 17
Kwaliteit les voor een goeie prijs, individuele lessen waar alle aandacht en tijd naar jou gaat. Wat bij mij geresulteerd heeft dat ik mijn AVB en AVD in 1 keer gehaald heb. Serve, bedankt!
Jenny 8.
Jenny 8.
17:29 02 Nov 17
RSL Almere is een rijschool die je naar een duurzaam rijbewijs begeleidt zodat je straks zelf vol zelfvertrouwen en bekwaam de weg op gaat. Dat is o.a. wat RSL Almere onderscheidt van andere rijscholen. Mijn instructeur was Serge, een rustige en duidelijke instructeur. Begripvol, maar ook eerlijk in zijn feedback over waar je aan moet werken. De lessen zijn ontspannen en gezellig. De toetsen zijn een goede manier om te kijken of je al op examenniveau kan rijden. Serge, heel erg bedankt voor al je hulp en tips!
Nikita W.
Nikita W.
12:19 01 Nov 17
Youssef is een gezellige rijinstructeur die je zelfstandig laat rijden, die echt wilt dat je slaagt. Altijd goede tips aan het einde van de les en bereidt je echt voor op het examen.
Brian Vd B.
Brian Vd B.
21:23 11 Oct 17
Via deze wil ik iedreen aanrade bij RSL Almere te gaan lsssen . Goede ondersteuning en begeleiding .echt een goede rijschool ben vandaag zelf in 1x geslaagt voor mijn rijbewijs na een top les paket met goede ondersteuning . Nogmaals echt een aanrader 1 woord uitstekend 👍 . Serge geeft je echt het vertrouwen om zelf te kunnen rijden en vertrouwen te krijgen in wat je doet hij stuurd je niet zo maar op examen alleen als hij zelf zekker weet dat je slaag kans heb. Zelfs voor de moter ben je bij hem aan het juiste adres.
Rocky Van Der W.
Rocky Van Der W.
19:31 22 Aug 17
Goede instucteur!
Kas
Kas
17:43 10 Aug 17
Wat misschien wel het fijnste is aan RSL Almere is dat Serge je vertrouwen in jezelf geeft. Serge geeft op een sympathieke manier les, geeft gerichte tips, vraagt niet de hoofdprijs en verder is het heel prettig dat je altijd alleen lest.Ik heb hier dan ook met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald en ik hoop in de toekomst nog zeker een keer samen een toerritje te doen.
virginia K.
virginia K.
09:17 19 Jul 17
Ik vind ontzettend leuk dat ik in een keer geslaagd ben. Tijdens mij rijlessen kreeg ik veel belangrijke informatie en tips en die waren goed uitgelegd and als ik niet begreep de rijinstructuur legde nog een keer uit en herhalde zich tot ik goed begrijp. Ik raad echt de mensen aan om rijlessen te doen bij deze rijschool als je wilt in een keer slagen.
A Google U.
A Google U.
18:02 14 Jul 17
Prima rijschool, in 1x m'n rijbewijs gehaald.
Priscilla O.
Priscilla O.
10:08 07 Apr 17
Super rijlessen
Iris S.
Iris S.
09:44 23 Mar 17
Super fijne en leerzame lessen!
Sophie de F.
Sophie de F.
21:50 23 Feb 17
Goede rijschool met fijne instructeurs. Lessen met feedback waar je ook iets mee kan. Ik heb een erg fijne ervaring bij deze rijschool en raad hem dan ook zeker aan.
Justin van L.
Justin van L.
20:54 17 Nov 16
Meer dan een top rijschool. Ik heb zowat 2 of 3 rijscholen gehad, tot ik bij RSL kwam. Na 2 maanden leer je elkaar wel steeds beter kennen. Bij RSL merk je gewoon dat ze willen dat je slaagt, koste wat het kost. De meeste doen het om het geld of lopen te janken dat ze teveel tijd eraan kwijt zijn.... Maar RSL laat dat zeker niet zien, hele aardige instructeur en zééér goede methoden om te gaan leren.Hier doen ze rustig aan om je de weg te laten kennen, en om te wennen aan de auto en aan de basis regels van het verkeer. In plaats van bang achter het stuur te zitten omdat je niet weet wat je moet doen, zit je hier pas op de weg als jij daar klaar voor bent of als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent. Ook prima auto, niet te luxe/groot mooi leer auto'tje.Dit is zeker aan te raden voor iedereen, niet alleen om de prijs maar om de leer methode's en de informatie die je krijgt.Zoek gewoon niet verder... Pats.. Boem... Kies voor deze 😛
Debbie S.
Debbie S.
16:45 02 Nov 16
Ik volg een opleiding dat niet iedereen kan en zeker niet iedereen beseft wat het inhoud. Ik ben begonnen met een proefrijles bij de ANWB. De instructeur bij de ANWB had echter al snel door dat ik bekwaam was achter het stuur en ging samen met hem de snelweg op. Tijdens de bespreking heeft de ANWB instructeur aan gegeven dat hij nog nooit met iemand tijdens de proef les de snelweg is op gegaan zijn advies was dan ook dat ik 25 tot 30 lessen nodighad.Na mijn positieve ervaring bij de ANWB ben ik verder op zoek gegaan voor een rijschool. Al snel vond ik de autorijschool RSL Almere. Ik belde de eigenaar en had de beste heer uitgelegd wat mijn situatie was namelijk, in verband met mijn opleiding wou ik graag s'avonds en in het weekend kunnen rijden. Dit was allemaal geen probleem want hij had zojuist een nieuwe instructrice  aangenomen die bijna geen leerlingen had en dus alle tijd had om mijn in te kunnen plannen.Hier mee voldoende geïnformeerd te zijn heb ik me aangemeld bij rij school RSL Almere. Nadat ik de eerste helft van het geld bedrag heb overgemaakt kon ik mooi beginnen aan het behalen van mijn rijbewijs. Na een aantal lessen werd mij al verteld dat ik een goede leerling ben en al goed kan rijden.Na een aantal lessen gevolgd te hebben was mijn korte vakantie tot een eind en wou ik zoals afgesproken met de eigenaar ook in de  avond en in het weekend rijden, bleek echter dat de instructrice niet alles had mee gekregen van mijn regeling met de eigenaar. Zij reed niet in de avond en ook niet op vrijdag, zaterdag en zondag niet.Verbaasd met wat de instructrice mij vertelde heb ik contact opgenomen met de rijschoolhouder. Mij werd soms als antwoord gegeven dat ik dit maar met school moest proberen te regelen. Dit heeft mij erg dwars gezeten.Echter na 15 lessen mocht ik een proef toets doen die de rijschool geeft voor er een officieel examen mocht worden aangevraagd. Hier ben ik 4 keer voor gezakt, omdat ik het nog niet goed kon.Het meest verwarrende tijdens een van deze proeftoetsen was het volgende. Tijdens een les werd mij gezegd dat ik een specifieke bocht in zijn 3 mag nemen. Tijdens deze proeftoets kwam ik bij exact dezelfde bocht aan en zoals gezegd nam ik deze in zijn drie. Later hoorde ik dat ik het niet gehaald had omdat deze in zijn twee moest.Voor mijn TTT en mijn praktijk examen kreeg ik de regel te horen dat ik enkele weken voor mijn examens elke week moet lessen. Dit was in mijn geval met mijn opleiding niet haalbaar. Er werd mij toen verteld dat als ik dit niet deed ik geen examen mocht doen. Hier heb ik erg mee gezeten. Ik ga natuurlijk voor mijn rijbewijs, dat wil ik graag, maar mijn opleiding is mij ook zeer belangrijk. Na een overleg heb ik toch met de rijschool kunnen afspreken dat ik dan maar twee keer in een week moest rijden om deze les in te halen.Zo is er vaker miscommunicatie geweest tussen de eigenaar en de instructrice. Zo betaalde ik voor extra lessen en is dit nooit door gegeven aan de instructrice waardoor mij gevraagd werd de betaling in orde te maken. Dit gaf mij een onzeker gevoel aangezien ik zeker wist dat ik betaald had.Ben blij met mijn rijbewijs, dit zijn mijn ervaringen met de rij school RSL Almere.Dit betekend niet dat alles slecht is maar dat dit simple weg mijn ervaringen met de rijschool is
Donja S.
Donja S.
19:37 23 Aug 16
Ik krijg sinds april 2016 rijles van Ouarda via RSL Almere. Ik was in het begin zó zenuwachtig voor de rijlessen dat ik er bijna niets van opstak.Toen kreeg ik de tip om notities te maken van de rijles. Notities van wat er beter kon. Die moest ik dan een kwartier voor de les weer doornemen.Sinds ik dat doe gaat het elke keer beter!Ik merk echt dat Ouarda wil dat ik me rijbewijs haal (en het liefst in 1x natuurlijk ;))Als je doet wat je gezegd wordt, geloof me dan komt het goed.
timothy M.
timothy M.
18:33 15 Apr 16
Geweldige rijschool, instructeur is ook prima gozer. Heb het zeker naar m'n zin tijdens de lessen.
Cynthia D.
Cynthia D.
11:57 10 Mar 16
Super rijlessen.... ik zou de rijschool echt aanbevelen! ik heb bij andere rijscholen gelest en daar is het mijn minder goed bevallen en werd ik erg onzeker en bang om fouten te maken door manier van praten van de instructeur. Nu inmiddels 9 weken aan het lessen bij RSL Almere en stapje voor stapje krijg ik mijn zelfvertrouwen terug. veel geduld, goeie uitleg een echte aanrader.
Jessey A.
Jessey A.
17:29 10 Dec 15
In 1 x geslaagd! Super instructeur
Emmy G.
Emmy G.
13:18 08 Dec 15
Goede rijschool met een instructeur die graag wil dat je je rijbewijs haald! Je krijgt goede lessen, alles wordt goed bijgehouden, en je mag pas echt op examen als je bijna niet kunt zakken! Top rijschool!
Sander B.
Sander B.
12:04 08 Dec 15
Een uitstekende rijschool. Heeft een goeie auto en een instructeur waar je veel van leert en met veel geduld.
Gyovana L.
Gyovana L.
22:18 07 Dec 15
Geweldige rij instructeur... Werkt nauwkeurig en heeft vooral veel geduld!!
Vivi L.
Vivi L.
21:03 07 Dec 15
After i had a bad experience with another school i found RSL.After the lessons i was very confident and easily got my driving exam!I super recommend RSL.
Ben
Ben
12:11 07 Dec 15
Na bij meerdere rijscholen een proefles te doen om de voor mij geschikte rijschool te vinden kwam ik uiteindelijk uit bij RSL Almere welke mij direct goed in de smaak viel.Een zeer goede rij-instructeur, ik heb altijd erg genoten van de lessen welke heel erg leerzaam en leuk waren. De instructeur weet alles goed uit te leggen op verschillende manieren zodat het altijd duidelijk is. Hij werkt hard aan je zwakke punten en herhaalt deze tot je ze beheerst.De toets die hij zelf met je doet geeft direct een goede indicatie of jij al klaar bent voor het echte examen.Voor de rest flexibele tijden, een erg fijne lesauto en een top rij-instructeur die weet wat hij doet, zeker een aanrader!!
Isja4m
Isja4m
14:21 06 Dec 15
Een rijschool die echt de tijd neemt om je goed te leren rijden. Binnen een les was het al meteen duidelijk dat de vorige rijschool waar ik bij had gezeten lang niet zo goed was als deze.
Viviane Neves L.
Viviane Neves L.
09:16 06 Dec 15
Uma ótima auto-escola. Instrutor conceituado e paciente. Fiz todo curso em holandês mas ele fala inglês super bem e também oferece a oportunidade se fazer todas as aulas, teoria e enxames em Inglês. Super recomendo!
Carlo S.
Carlo S.
07:46 06 Dec 15
RSL cares about you getting your drivers license in the best possible way. You will learn driving step by step in a controlled setting. The instructor is excellent at making you feel comfortable and correcting your mistakes in a soft manner.
Sanne V.
Sanne V.
15:33 05 Dec 15
Fijne instructeur die ook kijkt naar hoe je als persoon bent en reageert op bepaalde situaties in het verkeer. Daar speelt hij goed op in, waardoor je op een prettige manier leert auto rijden. Hij stuurt je pas naar je praktijk examen als je er echt klaar voor bent. Bij mij heeft het gewerkt, in 1x geslaagd!
Amy S.
Amy S.
11:46 05 Dec 15
Goeie en leuke rijlessen, hij helpt je heel goed met de zwakkere punten. Als je iets niet goed beheerst moet je dat net zolang overdoen tot het wel lukt. Hij zal je ook niet naar het examen sturen als je nog niet alles beheerst.
Abygail M.
Abygail M.
10:45 05 Dec 15
Ik vind dat je goede,duidelijk lessen krijgt. En je leert er echt heel erg veel van je leert ook meteen het inzicht wat je moet krijgen als er wat gebeurd maar ook als er niet wat gebeurd moet je altijd opletten op de weg.
Jelke G.
Jelke G.
10:05 05 Dec 15
Goede lessen met een duidelijke opbouwende lijn. Ook hangt er een relaxte sfeer in de auto en wanneer je een proefexamen afneemt hangt er een examen sfeer in de auto. Verder dus een perfecte rijopleiding en een aanrader voor iedereen!
kevin M.
kevin M.
11:13 04 Dec 15
Zeer goeie rijlessen en erg leerzaam, ziet precies waar de struikel punten liggen en hoe deze op te lossen.In de auto heerst een ontspannen sfeer maar tijdens de test die hij zelf afneemt weet hij ook de spanning goed op te bouwen.Kortom goeie rijlessen en een gezellige sfeer
Volgende beoordelingen
js_loader
Examens dit jaar

130+

Examens dit jaar
Geslaagde leerlingen

1000+

Geslaagde leerlingen
Beste reviews van Almere

5 sterren

Beste reviews van Almere
Call Now ButtonBel ons direct