Skip to content
Theorie Cursus
RSL » Opleidingen » Theorie Cursus

Theorie Voor Auto, Motor en Brommer / Scooter

RSL Almere levert een gratis online theorie opleiding aan i.c.m. een pakket en een vriendschap via Facebook of Instagram).

Het theorie examen zit in je lespakket (uitgezonderd het actiepakket).Voor het boeken van een theorie examen kun je de rijschool bellen op 06-29527484

Het is belangrijk dat je snel begint met het leren van je theorie. Het zal je helpen om de lessen sneller te laten verlopen omdat je de weg beter begrijpt.

Heb je weinig tijd of te weinig discipline om te leren bescherm jezelf dan en ga op cursus, dan ben je er met een weekendje vanaf. Hiervoor moet je je wel eerst volledig inlezen in de theorie zodat je gericht vragen kunt stellen. De cursus gaat snel dus je moet wel mee kunnen komen met je kennis.

Je kunt je via de rijschool aanmelden voor de cursus. (€130,- incl examen 2017) De theorie is een belangrijk onderdeel van goed leren rijden dus zorg ervoor dat je de stof echt kent i.p.v. een snelle cursus zoals bv bij altijdgeslaagd.nl.

Het kennisniveau na een dergelijke cursus is laag en kost jou dus extra rijlessen om de materie toch toe te passen (wat in de honderden euro’s kan lopen).

Je kunt extra informatie vinden op de site van het CBR of anders vraag je het aan je instructeur…wij zijn er voor jullie tenslotte.

Tarieven Theorie

Bel ons direct