Skip to content

Auto Rijles in Almere!

Onze opleidingen:

Auto Rijles in Almere. Bekijk hieronder al onze pakketten en mogelijkheden. 

Rijopleiding Auto Rijbewijs categorie B

RSL rijopleidingen is een rijschool met een passie voor auto,motor en scooter. Deze passie wil RSL graag overbrengen op de leerlingen. Dit word gedaan met een duidelijke en rustige manier van lesgeven. Vriendelijk, maar nauwkeurig zodat je goed voorbereid naar je examen toewerkt.

Sfeer

Het volgen van rijlessen is intensief en vraagt je volle aandacht. Om je je op je gemak te laten voelen voegt RSL de nodige humor en gezelligheid toe aan de rijles.

Wat onze leerlingen zeggen (Rijles Reviews)

RSL Almere (Auto, Motor, Scooter)
4.8
Gebaseerd op 71 beoordelingen
RSL Almere Verkeersopleidingen
4.9
Gebaseerd op 90 beoordelingen
Precious O.
Precious O.
09:43 30 Jan 23
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Ze gaven me alle benodigde informatie en mijn instructeur (Wares) was top!
Amber O.
Amber O.
10:41 13 Oct 22
Mijn lessen bij Wares waren altijd super gezellig en veel geleerd. Ik heb mijn examen dankzij zijn begeleiding in 1 keer gehaald. Super blij en bedankt!
JBML 0.
JBML 0.
08:58 05 Oct 22
Mijn ervaring bij Rsl was prima, had een rustige instructeur die alles op een goede manier kon uitleggen.
Soraya El B
Soraya El B
14:15 20 Aug 22
Goede rijschool. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Wares, hij legt alles rustig en duidelijk uit en geeft je het zelfvertrouwen om met een goed gevoel je examen in te gaan!
RODOLFO L.
RODOLFO L.
18:12 03 Aug 22
Ótimo atendimento !!! Ensino de qualidade!!! Aulas práticas com o melhor da Holanda!!!
Ashley A
Ashley A
11:20 01 Mar 22
Vandaag heb ik dankzij RSL Almere mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De rijlessen met Wares waren super leerzaam en hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde op de weg. Tijdens de rijlessen heeft Wares altijd geduld gehad en vond het niet erg om dingen opnieuw uit te leggen. Ik weet zeker dat dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu zelfverzekerd de auto in kan stappen!
Larsse V.
Larsse V.
18:54 19 Feb 22
RSL is een waardeloze rijschool. Afspraken worden niet nagekomen en er is een gebrek aan degelijke communicatie. Desondanks kreeg ik een hele verontwaardigde en bijdehante reactie toen ik besloot om met een andere rijschool in zee te gaan. Ik zou RSL sterk afraden aan iedereen die op zoek is naar een fijne rijschool.
RSL A.
RSL A.
11:06 01 Feb 22
RSL Almere Verkeersopleidingen verzorgt al meer dan 10 jaar rij-opleidingen in Almere.Auto, Motor, Scooter en Theorielessen.Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie. We kunnen u zeker verder helpen.
Annes
Annes
16:18 24 Jan 22
Hier gereden, heb het echt naar mijn zin gehad en uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald! Wares (rij-instructeur) heeft me begeleid en was zeer vriendelijk en begripvol. Hij komt altijd optijd en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!
Robert H.
Robert H.
06:54 06 Sep 21
De Beste riji nstructeur van nederlandLegt alles goed uitSuper aardig behulpzaam en meelevendGrote kans van slagen
Thanee R.
Thanee R.
18:39 27 Jul 21
Wares is een fijne rij instructeur met veel geduld. Door zijn fijne manier van lesgeven heb ik mijn rijbewijs behaald!
Jero B.
Jero B.
10:56 12 Jun 21
Fijne rijschool, bedankt voor alles! Erg fijn om rijles te krijgen van Wares. Hij is erg chill wat mij ook een rustgevoel gaf achter het stuur. Ook konden we altijd lachen en hadden we goede gesprekken.
L J.
L J.
14:30 09 Jun 21
Met mijn faal- en rijangst had ik niet verwacht ooit mijn rijbewijs te gaan halen. Nu heb ik niet alleen in 1x mijn rijbewijs in de pocket, maar vind ik rijden ook hartstikke leuk!Wares heeft mij met geduld stap voor stap meer vertrouwen gegeven in het autorijden. Als je zelf snel in paniek raakt en faalangst hebt, is het heel fijn een instructeur naast je te hebben die te allen tijde kalm blijft en rustig uitlegt hoe het anders kan, zelfs al is het voor de honderdste keer.Bedankt voor alles Wares!
Charlotte A
Charlotte A
15:00 04 May 21
Fijne rijschool, duidelijke uitleg en goede ondersteuning. Ik heb les gehad van Wares, altijd een leuk babbeltje en hij heeft mij goed klaar gestoomd voor mijn examen waardoor ik hem in 1x heb kunnen halen. Zeker aan te raden!!!!
Roudenia
Roudenia
14:45 26 Apr 21
RSL Almere is altijd heel geduldig met mij geweest. Alles wordt op een goed tempo aangeleerd! Super blij dat ik nu mijn rijbewijs in the pocket heb! Thanks to RSL Almere🥳
Daryl F.
Daryl F.
08:20 10 Nov 20
Ik zou Rsl aanraden omdat je dan in een goede auto rijd. En ik voelde me op me gemak bij mijn Rijinstructeur.
Ismaël H.
Ismaël H.
11:41 24 Oct 20
Anderhalve week geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij de rijschool RSL Almere. Een fijne rijschool met diverse keuzes uit verschillende pakketten. Ik heb vanaf het begin al een klik gevoeld met mijn rijinstructeur. Dit maakte de rijlessen bij de rijschool leerzaam en waardevol.Wares heeft een professionele en rustige uitstraling die mij hielp deze weg te bewandelen. Hij geeft goede voorlichting en helpt je op het goede moment een volgende stap te zetten. Wares leert je zelfstandig rijden en verantwoordelijk te zijn voor de keuzes die je maakt in het verkeer. Naast de focus op het zelfstandig leren rijden, was er ook tijd voor een gezellig gesprek. Ik weet zeker dat ik hierdoor mijn rijbewijs in één keer heb gehaald.Het zal even wennen zijn om niet meer naast Wares in de auto te zitten. Bedankt voor deze mijlpaal in mijn leven!*Kies jij voor RSL Almere? Dan heb je een goede keus gemaakt*
Ismaël H.
Ismaël H.
11:30 24 Oct 20
Anderhalve week geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij de rijschool RSL Almere. Een fijne rijschool met diverse keuzes uit verschillende pakketten. Ik heb vanaf het begin al een klik gevoeld met mijn rijinstructeur. Dit maakte de rijlessen bij de rijschool RSL Almere leerzaam en waardevol.
Wares heeft een professionele en rustige uitstraling die mij hielp deze weg te bewandelen. Hij geeft goede voorlichting en helpt je op het goede moment een volgende stap te zetten. Wares leert je zelfstandig rijden en verantwoordelijk te zijn voor de keuzes die je maakt in het verkeer. Naast de focus op het zelfstandig leren rijden, was er ook tijd voor een gezellig gesprek. Ik weet zeker dat ik hierdoor mijn rijbewijs in één keer heb gehaald.
Het zal even wennen zijn om niet meer naast Wares in de auto te zitten. Bedankt voor deze mijlpaal in mijn leven!
*Kies jij voor RSL Almere? Dan heb je een goede keus gemaakt*
Lana G.
Lana G.
14:48 21 Oct 20
I passed my exam with this school. Very professional and knowledgeable instructors. I liked how they explain everything (in english). I am very pleased and it worth the time and the money.
Rebecca X
Rebecca X
07:05 15 Oct 20
Top rijschool! Erg goede begeleiding en ondersteuning. Dankzij RSL Almere ga ik zelfverzekerd de weg op. Zeker een aanrader!
Rebecca M.
Rebecca M.
07:00 15 Oct 20
Top rijschool!

Veel geleerd tijdens mijn lessen. Op een rustige manier wordt alles uitgelegd. Hiervoor wordt ook de tijd genomen.

Dankjewel Wares voor al je informatie en dat je me geholpen hebt om zelfverzekerd te rijden! In 1 keer geslaagd dankzij jou 🙂
Daniel F.
Daniel F.
10:55 10 Sep 20
Abdul did a fine job at helping me learn how to drive and he takes the time to explain!
So far (except Covid19) I had no issues whatsoever with them and I am pleased to recommend RSL further!
Anjillé C.
Anjillé C.
09:28 26 Aug 20
Op een fijne rustige wijze heeft Wares mij leren rijden waardoor ik gister in één keer heb kunnen slagen voor het examen🎊🎊

Bedankt Wares👍🏽
Ousman J.
Ousman J.
06:59 02 Jul 20
i have my driving license with Rsl the best driving school in Almere best instructor, just one time you get yur driving license. an very happy to chose this driving school. and recommend ever one to choose by abdou.
Chris B.
Chris B.
17:54 03 Jun 20
rsl almere is echt een aanrader

top rijschool

En wares bedankt voor alle lessen en tips
dankzij jou in 1x geslaagd
Roos K.
Roos K.
15:22 03 Jun 20
RSL Almere is een fijne rijschool. Goede communicatie en leerzame lessen. Ook erg fijn dat er een mogelijkheid is voor het rijden van een tussentijdse toets. Dit heeft mij zeker geholpen in de voorbereiding voor het examen.

Ik wil mijn instructeur Wares ook heel erg bedanken voor de goede lessen. Vanaf het begin heeft hij mij met de lessen super fijn opgevangen en mij weer meer zelfvertrouwen gegeven in mijn rijden. Hij heeft alles goed op orde, blijft altijd kalm en geeft tijdens de lessen goede inhoudelijke theorie en tips. Een bekwame instructeur. Ik raad deze rijschool zeker aan en heb mijn examen in 1x kunnen behalen!
Shurinay S.
Shurinay S.
21:07 17 Feb 20
Top rijschool !

Ik zou iedereen deze rijschool aanraden ook krijg je een goede begeleiding tijdens de lessen. instructeur ( abdul ) legt alles goed uit en behandeld de punten waar je moeite mee hebt.
RSL geeft je de mogelijkheid om op eigen tempo te rijden
&& is zeker de moeite waard om een proefles te nemen.
Alex ten C.
Alex ten C.
20:00 10 Feb 20
Vandaag mijn rijexamen gehaald, met dank aan rijinstructeur Wares!

RSL is zeker een dikke aanrader.
Danillo Van T W.
Danillo Van T W.
15:50 03 Feb 20
Ik raad deze ik rijschool zeker aan en vooral de instructeur Abdul
Przemek S.
Przemek S.
19:56 21 Jan 20
In 1x geslaagd voor AVB en AVD examen.
Serge heeft veel geduld en haalt de beste motorrijder uit jou.
Top rijschool!
Dwight R.
Dwight R.
15:15 10 Jan 20
ze begeleiden je goed en geven ruimte om aan jezelf te werken waar je goed je examen in gaat
Damian D
Damian D
08:32 20 Dec 19
Goeie rijschool, tijdens de lessen wordt alles goed uitgelegd om toe te passen tijdens het examen
Ay E.
Ay E.
18:36 25 Nov 19
Top rijschool!
Altijd alles netjes geregeld en zeer professioneel, de rijlessen zijn altijd erg leerzaam met volle aandacht van de rijinstructeur. Een aanrader en het geld zeker waard.
Mike M.
Mike M.
17:15 15 Nov 19
Ben in 1 keer geslaagd, Kreeg goede begeleiding en, allemaal voor een goed prijs zeker een aanrader.
Greg L.
Greg L.
16:02 10 Nov 19
Van de week in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding, aandachtig en professionele lessen. Zeker aanrader.
Leticia Leme L.
Leticia Leme L.
19:15 07 Nov 19
Profissionais qualificados e comprometidos. Auto escola de referência e qualidade !
Mitchel R.
Mitchel R.
12:59 01 Nov 19
Wares is een goede rij instructeur, goede lessen, duidelijke uitleg dus ik raad hem zeker aan
Willem de P.
Willem de P.
15:17 08 Oct 19
Hieperdepiep hoera ik ben in één keer geslaagd voor het motorrijbewijs. Bedankt voor de leerzame lessen serge. 👊
Set B.
Set B.
14:19 02 Oct 19
Ik had les van Mike en hij is een rustige, geduldige en lieve instructeur die duidelijk uit legt. Vandaag ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! 😀
Jurgen van B.
Jurgen van B.
12:09 26 Sep 19
Ik ben vandaag in 1x geslaagd met dank aan Mike, hij was mijn rij instructeur. RSL is een goede rijschool en zeker een aanrader om bij te gaan lessen
Alishia J.
Alishia J.
14:16 10 Sep 19
YES, in the pocket. Dat was niet gelukt zonder Wares. Een instructeur met geduld die mij heeft begeleid naar mijn examen en mij zelfvertrouwen gaf om mijn praktijk af te leggen.
Dankjewel Wares! Drie keer is scheepsrecht.👍🏻👍🏻
Maya K.
Maya K.
12:01 22 Aug 19
Geslaagd thanks!!!! 🎉 Super bedankt Mike voor de goede en fijne lessen. Raad jullie zeker aan als rijschool!!!!
Rosetta C.
Rosetta C.
09:25 19 Aug 19
Net geslaagd voor mijn rijbewijs! Met dank aan instructeur Mike 🎉

Ik raad zeker iedereen aan om hier te lessen
Super bedankt nogmaals 🚗🎉
Mirte W.
Mirte W.
13:50 05 Aug 19
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Mike is mijn instructeur, een hele vriendelijke man met veel geduld. Het was fijn bij hem te lessen, en door zijn goede lessen ben ik ook geslaagd. Ik zou deze rijschool aanraden!
Ivan U.
Ivan U.
06:40 01 Aug 19
RSL Almere geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo te rijden daardoor heb ik vrij snel mijn rijbewijs kunnen halen en super bedank aan wares voor de leerzame lessen
ECHTE AANRADER!!!!!
Tiffany B.
Tiffany B.
10:48 29 Jul 19
Super rijschool! Heb les gekregen van Wares en hij is echt een topper!

Hij heeft mij opgevangen nadat ik bij een andere instructeur weg ben gegaan. Dit heeft hij super gedaan en kan hem niet vaak genoeg bedanken voor het behalen van m'n rijbewijs! Dus dan nog 1 keertje, bedankt! 🙂 🙂
Sjoerd D.
Sjoerd D.
13:56 16 Jul 19
Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1 keer. Mede door mijn rij instructeur Wares. Wares super bedankt voor alles. De tijd, geduld en de top uitleg. Als ik iemand moet aanraden is het zeker Wares👍🏻
Sheron S.
Sheron S.
09:06 06 Jul 19
Een hele fijne rijschool met een goede en geduldige rijinstructeur (serge)..heb dankzij serge mijn angsten en paniek kunnen overwinnen ...bedankt serge
Iriene Sumera T.
Iriene Sumera T.
10:55 26 Jun 19
Goede rijschool, goeie en geduldige instructeur die zijn tijd neemt om je alles goed uit te leggen voor de examen. Bedankt Wares voor je geduld en de vertrouwen die je in mij had. Mijn NL rijbewijs heb ik nu in de pocket!
Ali Q.
Ali Q.
20:08 24 May 19
I 've learned a lot from RSL . Instructer is GURU in his field . i recommend him .
Annemieke P.
Annemieke P.
16:14 06 May 19
Super leuke rijschool
instructeur is geduldig legt situaties prima uit .
En stoomt je klaar voor de examens.
zeker de moeite waard om een proefles te nemen.
motor rijden geweldig om te doen
Sarah S.
Sarah S.
10:40 29 Apr 19
Yeeeaaaah vandaag mijn rijbewijs gehaald met dank aan Wares. Ik vond het erg fijn om bij Wares te lessen. Goede instructeur, streeft naar perfectie en was altijd professioneel in zijn werk. Bedankt Wares voor jou vertrouwen in mij ! Ik raad RSL Almere zeker aan, fijne en eerlijke rijschool en doen alles om jou in een keer te laten slagen !
Nelson S.
Nelson S.
06:59 25 Apr 19
Bedankt Abdul in 1 x me rijbewijs, dat was niet gelukt zonder jou !
Brigitte Lodik V.
Brigitte Lodik V.
08:42 23 Apr 19
Een goede rijschool, waar je veel leert. Ik heb mijn TTT in 1 keer gehaald en nu op naar het examen.

inmiddels mijn rijbewijs gehaald, ben super blij!! bedankt voor de lessen Abdul.
Hesther K.
Hesther K.
19:26 21 Apr 19
Serge begeleidde me mbt rijbewijs A. Duidelijke en geduldige rij-instructeur. Altijd op tijd. Volle rij-uren, geen kwartiertjes o.i.d. afgesnoept. Fijne motortjes om rijvaardigheid onder de knie te krijgen.
Edward U.
Edward U.
20:11 16 Apr 19
na mijn vrijstelling gehaald te hebben, heb ik nu in 1x mn examen gehaald!!! helemaal top😀 thnx abdul voor de lessen
Marcel H.
Marcel H.
18:24 10 Apr 19
RSL Almere is een goede rijschool waar ik mijn motorrijbewijs heb behaald bij Serge.
Serge brengt alle info rustig en duidelijk over en geeft je vertrouwen over het hele traject.
Daarnaast organiseert hij ook motorritten waar ik zeker gebruik van maak.
Giorgio K.
Giorgio K.
09:18 02 Apr 19
Ik zou iedereen deze rijschool aanraden. Betaalbare pakket aanbiedingen, duidelijke intructies en ik had een aardige instructeur. Mede dankzij hem in 1x geslaagd ! 👍🏾
Arthur H.
Arthur H.
16:03 22 Mar 19
Hele fijne rijschool waar de leerling centraal staat en je alles op je eigen tempo kunt leren.
Bedankt voor alles Serge, ik vond het super gezellig om met je te lessen!

5 sterren 😀
Kylie E.
Kylie E.
17:15 21 Feb 19
Ik beveel deze rijschool zeer zeker aan!
Ik kwam heel onzeker binnen en had slechte ervaring met andere rijscholen. Vandaag mijn vrijstelling gekregen van de TTT! Op naar het examen!
Ryan W.
Ryan W.
16:45 21 Feb 19
Top Rijschool. Ze nemen de tijd en hebben geduld met je. Je krijgt ook echt een goede begeleiding. Rijinstructeur helpt je goed op weg. Zodat je gegarandeerd je rijbewijs haalt. Abdul enorm bedankt.
Anthony H.
Anthony H.
10:14 11 Feb 19
Goeie rijschool die je op jou tempo begeleid naar het examen toe. En verschilde manieren toepast om je dingen te leren.

Dankjewel Wares voor de duidelijke uitleg.
Marcel V.
Marcel V.
19:03 08 Feb 19
5 Sterren !!!Alle motorexamens in 1 keer gehaald.Zegt eigenlijk daarmee al genoeg over de sterren van deze rijschool en instructeurs.Is naar mijn mening en ervaring een goede en leuke rijschool die ook graag wilt dat je je rijbewijs behaald.Probeert je grenzen bij elke les iets hoger te leggen.Door middel van de lessen en adviezen tijdens de les en de nabesprekingOok hebben de lessen een ontspannen sfeer waardoor je jezelf op je gemak voelt tijdens het lessen.Nogmaals, 5 *****.Zoals ik schreef, alles in 1 keer behaald.
Rebecca M.
Rebecca M.
16:01 07 Feb 19
I highly recommend RSL driving school. I've had an American driving license now for over ten years, but I still feel like I learned a lot during my lessons and was happy to pass the exam in one try! Thanks to Serge for his support and instruction.
Dagmar K.
Dagmar K.
09:08 27 Jan 19
Goeie rijschool en ze nemen de tijd met je om alles goed te kunnen leren, mijn rij instructeur was Wares, erg geduldig en herhaalt alles vaak genoeg zodat je het vanzelf onthoudt.
Camilla H.
Camilla H.
07:04 14 Dec 18
Ik vind serge tot nu toe een van de beste rij instructeuren dat er zijn hij gaat op zoek naar mogelijkheden waardoor je toch het nodige kan leren en probeert alle onnodige handelingen weg te laten dat je meer rust in de auto heb waardoor je je aandacht kan leggen bij wat er op de weg gebeurt.
Brandon D.
Brandon D.
14:44 15 Nov 18
Dit is een van de beste rijschool ze nemen de tijd en hebben geduld met je thanks to abdul heb k mijn TTT in een keer en gaan we ook voor 1x slagen thankd RSL 👌👌👌
Claartje Auf Dem B.
Claartje Auf Dem B.
14:04 08 Nov 18
Super goede rijschool! Veel persoonlijke aandacht en goed opgebouwde feedback, waardoor slagen gegarandeerd is.
Dian J.
Dian J.
08:49 27 Oct 18
good driving school, they provide English driving lessons, I learned a lot from Serge.If you want to find a driving school in almere, I recommend RSL Almere.
Daniel van S.
Daniel van S.
14:52 17 Oct 18
Super lessen. Goede begeleiding en onderbouwing.
Goeie dosis humor erbij is mooi meegenomen!
Echte passie voor het motorrijden hier 👌
Raphaël B.
Raphaël B.
08:06 11 Sep 18
Uitstekende rijschool met goede instructie, geduld en een goede sfeer waarbij je je op je gemak voelt.
Iris O.
Iris O.
17:14 22 Jul 18
RSL Almere is een erg fijne rijschool en heeft verschillende pakketten zodat iedereen op zijn/haar tempo kan lessen. Ook de online theoriecursus is duidelijk en heeft mij zeker geholpen het theorie-examen af te leggen.
Zelf volg ik rijlessen bij instructeur Abdul. Hij is erg vriendelijk en probeert zeker het beste uit de leerling te halen, fouten maken mag zeker, dan doe je het nog een keer met duidelijke en rustige uitleg (soms wel tien keer met zo'n trage dromer als ik 😉 ). Abdul, bedankt voor je geduld en de ritten in het Gooi zijn zeker gezellig!
Ruud van D.
Ruud van D.
11:38 14 Jul 18
Dit is mijn 2 rijschool en zal iedereen in Almere RSL aanraden.
Ongedwongen en een ontspannen sfeer.
Iliora I.
Iliora I.
13:31 01 Jul 18
Thanks to Serge now I became an all-round driver, few lessons and passed the exam in one time.. high-five Serge ��
I recommend RSL driving school, fluent English speaking instructor, he teaches everything's that required in traffic in a very good order and et voilà!! you'll become a skillful driver.
Good luck�
Randy P.
Randy P.
06:53 22 Jun 18
Goed geholpen met planningen, fijne instructies en snel geholpen! Top!
Ferry S.
Ferry S.
07:06 19 Jun 18
Ja hoor, Opa heeft zn rijbewijs gehaald. Serge enorm bedankt. Ik heb een hele fijne tijd gehad. De lessen zijn ongedwongen, gezellig en leerzaam. Gek genoeg ga ik die nog missen. Daarvoor in de plaats maak ik graag gebruik van de ritten die je organiseert voor de geslaagde. RSL echt een aanrader dus.
Lilac Liu X.
Lilac Liu X.
18:27 05 Jun 18
RSL is so much better than another driving school I had before. Serge gives excellent lessons in English, which is really helpful for expats. I highly recommend it anyone who wants to get a dutch driving licence.
Marcel V.
Marcel V.
21:05 25 May 18
5 Sterren !!!

Alle motorexamens in 1 keer gehaald.
Zegt eigenlijk daarmee al genoeg over de sterren van deze rijschool en instructeurs.

Is naar mijn mening en ervaring een goede en leuke rijschool die ook graag wilt dat je je rijbewijs behaald.
Probeert je grenzen bij elke les iets hoger te leggen.
Door middel van de lessen en adviezen tijdens de les en de nabespreking
Ook hebben de lessen een ontspannen sfeer waardoor je jezelf op je gemak voelt tijdens het lessen.

Nogmaals, 5 *****.
Zoals ik schreef, alles in 1 keer behaald.
Faizel S.
Faizel S.
12:07 14 May 18
Fijne rijschool! Veel geleerd! Ook het geduld wat er was, helemaal top!
Jeffrey Thomas S.
Jeffrey Thomas S.
12:02 27 Apr 18
Geweldige rijschool met een systematische opleiding. Hij zal je niet op examen laten gaan, totdat jij er klaar voor bent. Zo slagen de meeste mensen in een keer
Lieneke de H.
Lieneke de H.
10:11 12 Apr 18
Voor personen met examenvrees is dit de juiste rijschool, ik had geduld en aandacht nodig en ik kreeg ook veel nuttige feedback waardoor ik straks met zelfvertrouwen ga motorrijden.
Lieneke de H.
Lieneke de H.
10:08 12 Apr 18
Ik vond het geduld en de feedback erg fijn, alsmede het feit dat je alleen begeleid wordt waardoor alle aandacht naar jou gaat.
Ik heb erge examenvrees en daardoor was de drempel om te slagen voor mij hoog, Serge heeft mij hier doorheen gecoacht zodat ik toch mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ik ben hiervoor erg dankbaar!
Franklin T.
Franklin T.
09:09 29 Mar 18
Goede rijschool!
Echt altijd duidelijke en vriendelijke service!

Je wordt goed geholpen, en de rijlessen worden op jou persoonlijk afgestemd. Aanrader!
Tessa A.
Tessa A.
08:53 20 Mar 18
RSL Almere is een super fijne rijschool. Het geduld dat er is heeft mij mijn zelfvertrouwen gegeven.Serge zijn lessen waren zo rustig en fijn, een foutje kan gemaakt worden maar Serge blijft rustig en begeleid je weer terug naar je zelfvertrouwen zodat je in een split second weer geconcentreerd verder kan rijden.Er worden toetsen gereden om te checken hoe je reageert op het rijden op examenniveau, super fijn en het geeft je echt een goed zelfbeeld. Bedankt Serge voor alle lessen! Ik ga genieten van mijn rijbewijs
Claudeci L.
Claudeci L.
23:54 15 Mar 18
Parabéns Serge,que Deus abençoe sua empresa,sua vida e sua família.Deejo muito sucesso.Um forte abraço.
Elton K.
Elton K.
20:46 16 Feb 18
Uitstekenede rijschool, die je klaar stoomt niet alleen voor het examen, maar ook voor het dagelijks rijden dat is wat deze rijschool zo ideaal maakt! Een echte aanradder dus.
Petros S.
Petros S.
11:53 03 Feb 18
Rijschool Rsl Almere raad ik echt aan mensen die willen begingen met het behalen van je rijbewijs. Als je een proef les doet dan heb je een instructeur die voor alltijd blijft tot dat je rijbewijs hebt gehaald. je krijg duidelijk stap voor stap uitleg wat je moet doen.
Vanessa G.
Vanessa G.
20:33 20 Jan 18
Really great school ,also gives lessons in English what really helps for people that are new in nederlands . Also good patience structors im very satisfied .
Michael van L.
Michael van L.
03:39 23 Dec 17
Kwaliteit les voor een goeie prijs, individuele lessen waar alle aandacht en tijd naar jou gaat. Wat bij mij geresulteerd heeft dat ik mijn AVB en AVD in 1 keer gehaald heb. Serve, bedankt!
Michael van L.
Michael van L.
03:38 23 Dec 17
Kwaliteit les voor een goeie prijs, individuele lessen waar alle aandacht en tijd naar jou gaat. Wat bij mij geresulteerd heeft dat ik mijn AVB en AVD in 1 keer gehaald heb. Serge, bedankt!
Niels F.
Niels F.
22:00 04 Dec 17
Serge is een vakidioot die op leuke en vriendelijke wijze zijn kennis overdraagt. Ik heb het getroffen met zon toffe instructeur.
Davidjf F.
Davidjf F.
14:46 30 Nov 17
Goede rij instructeur, legt alles goed uit, behandeld de punten waar je moeite mee hebt , en uiteraard in 1x geslaagd ! Bedankt !!
Karlijn S.
Karlijn S.
11:04 11 Nov 17
Hele fijne rijschool, waar je altijd individueel les hebt; dus 2 uur lang de volle aandacht! Naar mijn idee meer geleerd dan "alleen motorrijden"! Bedankt Serge 🙂
Jenny 8.
Jenny 8.
17:29 02 Nov 17
RSL Almere is een rijschool die je naar een duurzaam rijbewijs begeleidt zodat je straks zelf vol zelfvertrouwen en bekwaam de weg op gaat. Dat is o.a. wat RSL Almere onderscheidt van andere rijscholen. Mijn instructeur was Serge, een rustige en duidelijke instructeur. Begripvol, maar ook eerlijk in zijn feedback over waar je aan moet werken. De lessen zijn ontspannen en gezellig. De toetsen zijn een goede manier om te kijken of je al op examenniveau kan rijden. Serge, heel erg bedankt voor al je hulp en tips!
Jenny B.
Jenny B.
17:25 02 Nov 17
RSL Almere is een rijschool die je naar een duurzaam rijbewijs begeleidt zodat je straks zelf vol zelfvertrouwen en bekwaam de weg op gaat. Dat is o.a. wat RSL Almere onderscheidt van andere rijscholen.
Mijn instructeur was Serge, een rustige en duidelijke instructeur. Begripvol, maar ook eerlijk in zijn feedback over waar je aan moet werken. De lessen zijn ontspannen en gezellig. De toetsen zijn een goede manier om te kijken of je al op examenniveau kan rijden. Serge, heel erg bedankt voor al je hulp en tips!
Nikita W.
Nikita W.
12:19 01 Nov 17
Youssef is een gezellige rijinstructeur die je zelfstandig laat rijden, die echt wilt dat je slaagt. Altijd goede tips aan het einde van de les en bereidt je echt voor op het examen.
Brian Vd B.
Brian Vd B.
21:23 11 Oct 17
Via deze wil ik iedreen aanrade bij RSL Almere te gaan lsssen . Goede ondersteuning en begeleiding .echt een goede rijschool ben vandaag zelf in 1x geslaagt voor mijn rijbewijs na een top les paket met goede ondersteuning . Nogmaals echt een aanrader 1 woord uitstekend 👍 . Serge geeft je echt het vertrouwen om zelf te kunnen rijden en vertrouwen te krijgen in wat je doet hij stuurd je niet zo maar op examen alleen als hij zelf zekker weet dat je slaag kans heb. Zelfs voor de moter ben je bij hem aan het juiste adres.
Brian Vd B.
Brian Vd B.
21:10 11 Oct 17
Via deze wil ik iedreen aanrade bij rsl almere te gaan lsssen . Goede ondersteuning en begeleiding .echt een goede rijschool ben vandaag zelf in 1x geslaagt voor mijn rijbewijs na een top les paket met goede ondersteuning . Nogmaals echt een aanrader 1 woord uitstekend �
Moez B.
Moez B.
12:59 28 Sep 17
Super tijd gehad bij RSL! Een zeer goede en flexibele rijinstructeur die altijd op de juiste momenten zeer waardevolle lessen gaf. Een echte aanrader, zeker het geld waard!
Rocky Van Der W.
Rocky Van Der W.
19:31 22 Aug 17
Goede instucteur!
Rocky Van der W.
Rocky Van der W.
19:29 22 Aug 17
Zeer goede instructeur gehad! Degelijke rijschool, wel het geld waar uiteraard
Kas
Kas
17:43 10 Aug 17
Wat misschien wel het fijnste is aan RSL Almere is dat Serge je vertrouwen in jezelf geeft. Serge geeft op een sympathieke manier les, geeft gerichte tips, vraagt niet de hoofdprijs en verder is het heel prettig dat je altijd alleen lest.Ik heb hier dan ook met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald en ik hoop in de toekomst nog zeker een keer samen een toerritje te doen.
Kas P.
Kas P.
17:29 10 Aug 17
Wat misschien wel het fijnste is aan RSL Almere is dat Serge je vertrouwen in jezelf geeft. Serge geeft op een sympathieke manier les, geeft gerichte tips, vraagt niet de hoofdprijs en verder is het heel prettig dat je altijd alleen lest.
Ik heb hier dan ook met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald en ik hoop in de toekomst nog zeker een keer samen een toerritje te doen.
virginia K.
virginia K.
09:17 19 Jul 17
Ik vind ontzettend leuk dat ik in een keer geslaagd ben. Tijdens mij rijlessen kreeg ik veel belangrijke informatie en tips en die waren goed uitgelegd and als ik niet begreep de rijinstructuur legde nog een keer uit en herhalde zich tot ik goed begrijp. Ik raad echt de mensen aan om rijlessen te doen bij deze rijschool als je wilt in een keer slagen.
Virginia P.
Virginia P.
19:44 18 Jul 17
Vandaag examen gehad en in 1 keer geslaagd! Ben super blij mee, heb zoveel geleerd in korte tijd. Bedankt!
A Google U.
A Google U.
18:02 14 Jul 17
Prima rijschool, in 1x m'n rijbewijs gehaald.
Monique Van Het H.
Monique Van Het H.
18:17 05 Jul 17
Na een moeizame start met een instructrice die er inmiddels niet meer werkt heeft Serge van leeuwen het prima verder opgepakt en ervoor gezorgd dat mijn zoon zijn lessen verder kon voortzetten met als eindresultaat het rijbewijs vandaag binnen gehaald. Prima begeleiding. Onze dank hiervoor.
Quinty D.
Quinty D.
18:21 22 Apr 17
Heb hier met enorm veel plezier gereden. Heb veel zelfvertrouwen gekregen en ging met plezier mijn rijles in. Goede persoonlijke begeleiding gehad en in 1x geslaagd!! Zeker aan te raden
Priscilla O.
Priscilla O.
10:08 07 Apr 17
Super rijlessen
Vanessa G.
Vanessa G.
10:23 23 Mar 17
I have lesson few months with Serge at RSL Almere , i see my improvement lesson by lesson im very glad with the school i chose . The intructor is very patience and that keep u calm and helps to keep your focus on learning and actually driving .
Also very good with lesson in English
Im very glad and recomend the drivingschool RSL
Iris S.
Iris S.
09:44 23 Mar 17
Super fijne en leerzame lessen!
Malika S.
Malika S.
10:29 09 Mar 17
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld met je en je leert op je eigen tempo. De lessen zijn ook nooit gehaast maar nemen echt de tijd om van je fouten en goede punten te leren. Super!
Sophie de F.
Sophie de F.
21:50 23 Feb 17
Goede rijschool met fijne instructeurs. Lessen met feedback waar je ook iets mee kan. Ik heb een erg fijne ervaring bij deze rijschool en raad hem dan ook zeker aan.
Jennifer E.
Jennifer E.
14:56 20 Feb 17
Top rijschool, je krijgt snelle reactie op mail en app. Tijdens de rijlessen wordt voldoende aandacht besteed aan het gene waar jij moeite mee hebt. Je gaat goed voorbereid het examen in. Wel is het zo dat afspraken maken met je rij instructeur soms ingewikkeld gaat, want je moet een dag en tijd vinden waarop beide kunnen.
Justin van L.
Justin van L.
20:54 17 Nov 16
Meer dan een top rijschool. Ik heb zowat 2 of 3 rijscholen gehad, tot ik bij RSL kwam. Na 2 maanden leer je elkaar wel steeds beter kennen. Bij RSL merk je gewoon dat ze willen dat je slaagt, koste wat het kost. De meeste doen het om het geld of lopen te janken dat ze teveel tijd eraan kwijt zijn.... Maar RSL laat dat zeker niet zien, hele aardige instructeur en zééér goede methoden om te gaan leren.Hier doen ze rustig aan om je de weg te laten kennen, en om te wennen aan de auto en aan de basis regels van het verkeer. In plaats van bang achter het stuur te zitten omdat je niet weet wat je moet doen, zit je hier pas op de weg als jij daar klaar voor bent of als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent. Ook prima auto, niet te luxe/groot mooi leer auto'tje.Dit is zeker aan te raden voor iedereen, niet alleen om de prijs maar om de leer methode's en de informatie die je krijgt.Zoek gewoon niet verder... Pats.. Boem... Kies voor deze 😛
Natasha M.
Natasha M.
17:28 16 Nov 16
Top rijschool! Fijne lessen, eerlijk over de voortgang van het rijden, duidelijke uitleg en er word de tijd genomen om op je eigen tempo te leren rijden. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!
Cheverny M.
Cheverny M.
17:03 09 Nov 16
top rijschool met een uitstekende service.
Debbie S.
Debbie S.
16:45 02 Nov 16
Ik volg een opleiding dat niet iedereen kan en zeker niet iedereen beseft wat het inhoud. Ik ben begonnen met een proefrijles bij de ANWB. De instructeur bij de ANWB had echter al snel door dat ik bekwaam was achter het stuur en ging samen met hem de snelweg op. Tijdens de bespreking heeft de ANWB instructeur aan gegeven dat hij nog nooit met iemand tijdens de proef les de snelweg is op gegaan zijn advies was dan ook dat ik 25 tot 30 lessen nodighad.Na mijn positieve ervaring bij de ANWB ben ik verder op zoek gegaan voor een rijschool. Al snel vond ik de autorijschool RSL Almere. Ik belde de eigenaar en had de beste heer uitgelegd wat mijn situatie was namelijk, in verband met mijn opleiding wou ik graag s'avonds en in het weekend kunnen rijden. Dit was allemaal geen probleem want hij had zojuist een nieuwe instructrice  aangenomen die bijna geen leerlingen had en dus alle tijd had om mijn in te kunnen plannen.Hier mee voldoende geïnformeerd te zijn heb ik me aangemeld bij rij school RSL Almere. Nadat ik de eerste helft van het geld bedrag heb overgemaakt kon ik mooi beginnen aan het behalen van mijn rijbewijs. Na een aantal lessen werd mij al verteld dat ik een goede leerling ben en al goed kan rijden.Na een aantal lessen gevolgd te hebben was mijn korte vakantie tot een eind en wou ik zoals afgesproken met de eigenaar ook in de  avond en in het weekend rijden, bleek echter dat de instructrice niet alles had mee gekregen van mijn regeling met de eigenaar. Zij reed niet in de avond en ook niet op vrijdag, zaterdag en zondag niet.Verbaasd met wat de instructrice mij vertelde heb ik contact opgenomen met de rijschoolhouder. Mij werd soms als antwoord gegeven dat ik dit maar met school moest proberen te regelen. Dit heeft mij erg dwars gezeten.Echter na 15 lessen mocht ik een proef toets doen die de rijschool geeft voor er een officieel examen mocht worden aangevraagd. Hier ben ik 4 keer voor gezakt, omdat ik het nog niet goed kon.Het meest verwarrende tijdens een van deze proeftoetsen was het volgende. Tijdens een les werd mij gezegd dat ik een specifieke bocht in zijn 3 mag nemen. Tijdens deze proeftoets kwam ik bij exact dezelfde bocht aan en zoals gezegd nam ik deze in zijn drie. Later hoorde ik dat ik het niet gehaald had omdat deze in zijn twee moest.Voor mijn TTT en mijn praktijk examen kreeg ik de regel te horen dat ik enkele weken voor mijn examens elke week moet lessen. Dit was in mijn geval met mijn opleiding niet haalbaar. Er werd mij toen verteld dat als ik dit niet deed ik geen examen mocht doen. Hier heb ik erg mee gezeten. Ik ga natuurlijk voor mijn rijbewijs, dat wil ik graag, maar mijn opleiding is mij ook zeer belangrijk. Na een overleg heb ik toch met de rijschool kunnen afspreken dat ik dan maar twee keer in een week moest rijden om deze les in te halen.Zo is er vaker miscommunicatie geweest tussen de eigenaar en de instructrice. Zo betaalde ik voor extra lessen en is dit nooit door gegeven aan de instructrice waardoor mij gevraagd werd de betaling in orde te maken. Dit gaf mij een onzeker gevoel aangezien ik zeker wist dat ik betaald had.Ben blij met mijn rijbewijs, dit zijn mijn ervaringen met de rij school RSL Almere.Dit betekend niet dat alles slecht is maar dat dit simple weg mijn ervaringen met de rijschool is
Deborah S.
Deborah S.
15:52 02 Nov 16
De les kwaliteit is goed, mooi systeem.
Helaas zijn niet alle afspraken waar gemaakt.
Diego N.
Diego N.
16:02 28 Sep 16
Ik moet voor de motor het avd examen nog halen. Maar tot nu toe zeer tevreden! De uitleg is duidelijk tot in de kleine details. En ze hebben er voor gezorgd. Dat ik met gezonde spanning en toch zelf verzekerd op het examen avb stond. Duimpjes omhoog ������
Kirsten A.
Kirsten A.
13:33 12 Sep 16
Eindelijk een rijschool die rekening houd met de persoon die lest! Alle rust en geduld heeft en waar fouten maken mag! Top rijopleiding voor de motor! Hier ga ik slagen!
Donja S.
Donja S.
19:37 23 Aug 16
Ik krijg sinds april 2016 rijles van Ouarda via RSL Almere. Ik was in het begin zó zenuwachtig voor de rijlessen dat ik er bijna niets van opstak.Toen kreeg ik de tip om notities te maken van de rijles. Notities van wat er beter kon. Die moest ik dan een kwartier voor de les weer doornemen.Sinds ik dat doe gaat het elke keer beter!Ik merk echt dat Ouarda wil dat ik me rijbewijs haal (en het liefst in 1x natuurlijk ;))Als je doet wat je gezegd wordt, geloof me dan komt het goed.
Carlo S.
Carlo S.
06:23 30 May 16
RSL geeft je iedere les een stukje meer vertrouwen achter het stuur. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in voorbereiding op het examen en aan kijktechnieken. Met het pakket van RSL haal je je examen zonder zenuwen. Ik rij nu in Israel, een land met veel chaos op de weg, veilig en zelfverzekerd.
Sally P.
Sally P.
18:28 03 May 16
Super goeie rijlessen ! Mijn rij instructeur is super aardig, hij legt alles goed uit. Ondanks mijn angst elke keer stelt hij mij steeds weer gerust ! Ik ben zeker blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Zeker een aanrader !!
Nigel Owen M.
Nigel Owen M.
13:46 23 Apr 16
Momenteel volg ik super rijlessen bij Serge! Door zijn geduld, duidelijke uitleg en instructies kan ik niks anders zeggen dan top! Zeker aan te raden.
timothy M.
timothy M.
18:33 15 Apr 16
Geweldige rijschool, instructeur is ook prima gozer. Heb het zeker naar m'n zin tijdens de lessen.
Irene D.
Irene D.
19:12 01 Apr 16
I have been taking my driving lessons at RSL rijschool for 6 weeks now but I'm so glad i chose it. The instructor is very friendly, patient, understanding. Even though you make a mistake he will calmly correct you.
Im very comfortable and confident while driving. Highly recommendable. TOP
Cynthia D.
Cynthia D.
11:57 10 Mar 16
Super rijlessen.... ik zou de rijschool echt aanbevelen! ik heb bij andere rijscholen gelest en daar is het mijn minder goed bevallen en werd ik erg onzeker en bang om fouten te maken door manier van praten van de instructeur. Nu inmiddels 9 weken aan het lessen bij RSL Almere en stapje voor stapje krijg ik mijn zelfvertrouwen terug. veel geduld, goeie uitleg een echte aanrader.
Hanze W.
Hanze W.
14:32 18 Dec 15
我 是 从 零 基础 一直 跟着 Serge学 的, 他 上课 很 认真 且 有 耐心, 在上课 的 过程 中 鼓励 学生 主动 发现 问题 并 自我 解决 问题. 每次 下课 前 的5-10 分钟 都会 和 我 一起 分析 当天 练习 中 遇到 的 问题 和 解决 方法.他 英文 很好, 所以 对于 不会 说 荷兰语 的 同学 们 来说, 交流 绝对 不会 出现 任何 问题. 他 自己 模拟 了 一个 和CBR 考试 非常 类似 的 路 考, 每个学生 需要 通过 他 的 模拟 考试 后, 才可以 参加 真正 的 考试. 因为 模拟 考试 是 完全 自主 驾驶, 所以 从中 可以 学到 很多, 参加 真正 路考 的 时候 也就 不会 那么 紧张 了.
Jessey A.
Jessey A.
17:29 10 Dec 15
In 1 x geslaagd! Super instructeur
Simon B.
Simon B.
20:31 08 Dec 15
Prima rijschool en rijinstructeur. Serge is een gezellige en nauwkeurige instructeur. Erg strikt, maar wel uiterst belangrijk. Het heeft mij alleen maar goeds opgeleverd! Aanrader!
Emmy G.
Emmy G.
13:18 08 Dec 15
Goede rijschool met een instructeur die graag wil dat je je rijbewijs haald! Je krijgt goede lessen, alles wordt goed bijgehouden, en je mag pas echt op examen als je bijna niet kunt zakken! Top rijschool!
Sander B.
Sander B.
12:04 08 Dec 15
Een uitstekende rijschool. Heeft een goeie auto en een instructeur waar je veel van leert en met veel geduld.
Gyovana L.
Gyovana L.
22:18 07 Dec 15
Geweldige rij instructeur... Werkt nauwkeurig en heeft vooral veel geduld!!
Viviane van V.
Viviane van V.
21:07 07 Dec 15
After i had a bad experience with another school i found RSL.
After the lessons i was very confident and easily got my driving exam!
I super recommend RSL.
Vivi L.
Vivi L.
21:03 07 Dec 15
After i had a bad experience with another school i found RSL.After the lessons i was very confident and easily got my driving exam!I super recommend RSL.
Ben
Ben
12:11 07 Dec 15
Na bij meerdere rijscholen een proefles te doen om de voor mij geschikte rijschool te vinden kwam ik uiteindelijk uit bij RSL Almere welke mij direct goed in de smaak viel.Een zeer goede rij-instructeur, ik heb altijd erg genoten van de lessen welke heel erg leerzaam en leuk waren. De instructeur weet alles goed uit te leggen op verschillende manieren zodat het altijd duidelijk is. Hij werkt hard aan je zwakke punten en herhaalt deze tot je ze beheerst.De toets die hij zelf met je doet geeft direct een goede indicatie of jij al klaar bent voor het echte examen.Voor de rest flexibele tijden, een erg fijne lesauto en een top rij-instructeur die weet wat hij doet, zeker een aanrader!!
Eric van A.
Eric van A.
11:14 07 Dec 15
Ik heb bij Serge mij motorrijlessen gedaan. Deze lessen heb ik met plezier gevolgd!
Hij kijkt goed naar je kunnen en waar nodig stuurt hij bij, legt duidelijk en rustig uit. Mocht het nodig zijn doet hij het met alle liefde zelf voor.

Naast de lessen rij ik zo nu en dan ook nog met Serge een leuk tour ritje, hij houd graag contact met zijn leerlingen en je hebt de volle aandacht van hem tijdens het lessen.

Kortom een toppen er zeker een aanrader!
Carlos Reyes R.
Carlos Reyes R.
08:33 07 Dec 15
Na ruim aan half jaar in 1 keer mijn rijbewijs gehaald te hebben dankzij de goede training van Serge, rij ik nog steeds schadevrij. Alles is mij goed bijgebleven en heb dat goed in de praktijk kunnen gebruiken. Zelfs een roadtrip naar zuid Portugal vlekkeloos gedaan 🙂
Randy P.
Randy P.
19:29 06 Dec 15
Een topper van een instructeur die je vanaf dag 1 op je gemak laat voelen. Zijn groptste passie brengt ie met alle liefde op je over!
Moet alleen meer romatische films kijken
Isja4m
Isja4m
14:21 06 Dec 15
Een rijschool die echt de tijd neemt om je goed te leren rijden. Binnen een les was het al meteen duidelijk dat de vorige rijschool waar ik bij had gezeten lang niet zo goed was als deze.
Viviane Neves L.
Viviane Neves L.
09:16 06 Dec 15
Uma ótima auto-escola. Instrutor conceituado e paciente. Fiz todo curso em holandês mas ele fala inglês super bem e também oferece a oportunidade se fazer todas as aulas, teoria e enxames em Inglês. Super recomendo!
Carlo S.
Carlo S.
07:46 06 Dec 15
RSL cares about you getting your drivers license in the best possible way. You will learn driving step by step in a controlled setting. The instructor is excellent at making you feel comfortable and correcting your mistakes in a soft manner.
Sanne V.
Sanne V.
15:33 05 Dec 15
Fijne instructeur die ook kijkt naar hoe je als persoon bent en reageert op bepaalde situaties in het verkeer. Daar speelt hij goed op in, waardoor je op een prettige manier leert auto rijden. Hij stuurt je pas naar je praktijk examen als je er echt klaar voor bent. Bij mij heeft het gewerkt, in 1x geslaagd!
Amy S.
Amy S.
11:46 05 Dec 15
Goeie en leuke rijlessen, hij helpt je heel goed met de zwakkere punten. Als je iets niet goed beheerst moet je dat net zolang overdoen tot het wel lukt. Hij zal je ook niet naar het examen sturen als je nog niet alles beheerst.
Abygail M.
Abygail M.
10:45 05 Dec 15
Ik vind dat je goede,duidelijk lessen krijgt. En je leert er echt heel erg veel van je leert ook meteen het inzicht wat je moet krijgen als er wat gebeurd maar ook als er niet wat gebeurd moet je altijd opletten op de weg.
Jelke G.
Jelke G.
10:05 05 Dec 15
Goede lessen met een duidelijke opbouwende lijn. Ook hangt er een relaxte sfeer in de auto en wanneer je een proefexamen afneemt hangt er een examen sfeer in de auto. Verder dus een perfecte rijopleiding en een aanrader voor iedereen!
kevin M.
kevin M.
11:13 04 Dec 15
Zeer goeie rijlessen en erg leerzaam, ziet precies waar de struikel punten liggen en hoe deze op te lossen.In de auto heerst een ontspannen sfeer maar tijdens de test die hij zelf afneemt weet hij ook de spanning goed op te bouwen.Kortom goeie rijlessen en een gezellige sfeer
Volgende beoordelingen

Tarieven alle pakketten overzichtelijk naast elkaar

Mini€ 899

15 uur rijles

Praktijkexamen
Theorie dagcursus
Gratis online Theoriecursus
Theorie examen
Gratis proefexamens
Gratis proefles
Gespreid betalen mogelijk
Zonder Theorie €825
Inschrijven
basis€ 1125

20 uur rijles

Praktijkexamen
Theorie Dagcursus
Gratis online Theoriecursus
Theorie examen
Gratis proefexamens
Gratis proefles
Gespreid betalen mogelijk
Zonder Theorie €1049
Inschrijven
Standaard€ 1525

30 uur rijles

Praktijkexamen
Theorie dagcursus
Gratis online Theoriecursus
Theorie examen
Gratis proefexamens
Gratis proefles
Gespreid betalen mogelijk
Zonder theorie €1449
Inschrijven
Extra€ 1925

40 uur rijles

Praktijkexamen
Theorie dagcursus
Gratis online Theoriecursus
Theorie examen
Gratis proefexamens
Gratis proefles
Gespreid betalen mogelijk
Zonder theorie €1849
Inschrijven

Overige tarieven Sommige zijn inbegrepen bij de verschillende pakketprijzen

Losse rijles (60 minutes)

10 uur Strippenkaart

10,5 uur Strippenkaart

BNOR Examen

Faalangstexamen (CBR)

Tussen Tijdse Toets (TTT)

CBR Praktijk examen

Herexamen pakket A (5,5 uur+examen)

Herexamen pakket B (7 uur+examen)

€   50

€ 425

€ 445

€ 329

€ 329

€ 199

€ 245

€ 469

€ 525

Driving Lessons in English Flevoland and Amsterdam

RSL has lots of experience with English speaking students. Don’t hesitate to ask for a FREE trial lesson and experience it for yourself!

RSL Almere

Welcome at RSL Almere. The professional driving school for Almere, Amsterdam, Lelystad, Hilversum, Naarden, Bussum, Eemnes, Laren, Blaricum,Huizen and Weesp.

We are specialized in car and motorcycle driving lessons, and we also offer the entire course in English, which includes practical lessons, theory and exam. Our goal is to have you passing your exam in ONE TIME! So far, we have succeeded many times in doing so, which is mainly due to our unique approach.

To achieve this we have developed a teaching method which will help you to understand what it takes to become a good driver. Of course this is not easy and it will be a hard road to take, but it will be worth in the end when you get your Dutch license.

What can we do for you?

We arrange a trial lesson of 1 hour (free of costs). Here we do a meet and greet to see if you will have a click with your instructor. If so, then you can start planning your lessons with us, If not, then we will arrange another instructor if possible.

After a certain amount of hours we start our special trial exams. This is an exact copy of the real exam from the CBR. During the trial exam you will be evaluated and you will receive a mark for your performance. This means that you need to score a minimum mark of 7, 5 points in order to go through with your real exam in Eemnes. The trial tests are free of costs, and you can take as many tests as you wish.

On top of that, as a bonus, we offer you a TTT which is a real trial exam at the CBR, held by a real examiner. After all these tests and practice you will be well prepared to pass your final practical exam.

What is not to like?

Because of this system, RSL Almere has a passing rate of 60% to 80% or higher in a year. We also have an online English learning system for theory. The price of the login is €40, but for our pupils it costs only €20, – car or motorcycle- . (After liking and adding us on Facebook or Google+)

If you have any questions or wish to know more about RSL please contact us by phone or email. We will be happy to help you further.

 

Mini€ 899

15 hours

Practical exam
English Theory course
Online Theory course
Theory exam English
Several driving tests
Free trial lesson
Separate payments
Without Theory €825,-
Free Test Lesson
Basic€ 1125

20 hours

Practical exam
English Theory course
Online Theory course
Theory exam English
Several driving tests
Free trial lesson
Separate payments
Without Theory €1049
Free Test Lesson
Standard€ 1525

30 hours

Practical exam
English Theory course
Online Theory course
Theory exam English
Several driving tests
Free trial lesson
Separate payments
Without Theory €1449
Free Test Lesson
Extra€ 1925

40 hours

Practical exam
English Theory course
Online Theory course
Theory exam English
Several driving tests
Free trial lesson
Separate payments
Without Theory €1849
Free Test Lesson

Prices If not included in Limited Offer, Basic, Standard or Extra

Single Driving Lesson (60 minutes)

10 hours Driving Lessons

10,5 Hours Driving Lessons

BNOR Exam

CBR performance anxiety exam

CBR TTT

CBR Practical exam

Herexamen pakket A (5,5 uur+examen)

Herexamen pakket B (7 uur+examen)

€   45

€ 425

€ 445

€ 329

€ 329

€ 199

€ 245

€ 469

€ 525

Theorie Voor Auto, Motor en Brommer / Scooter

RSL Almere levert een gratis online theorie opleiding aan i.c.m. een pakket en een vriendschap via Facebook of Instagram).

Het theorie examen zit in je lespakket (uitgezonderd het actiepakket).Voor het boeken van een theorie examen kun je de rijschool bellen op 06-29527484

Het is belangrijk dat je snel begint met het leren van je theorie. Het zal je helpen om de lessen sneller te laten verlopen omdat je de weg beter begrijpt.

Heb je weinig tijd of te weinig discipline om te leren bescherm jezelf dan en ga op cursus, dan ben je er met een weekendje vanaf. Hiervoor moet je je wel eerst volledig inlezen in de theorie zodat je gericht vragen kunt stellen. De cursus gaat snel dus je moet wel mee kunnen komen met je kennis.

Je kunt je via de rijschool aanmelden voor de cursus. (€130,- incl examen 2017) De theorie is een belangrijk onderdeel van goed leren rijden dus zorg ervoor dat je de stof echt kent i.p.v. een snelle cursus zoals bv bij altijdgeslaagd.nl.

Het kennisniveau na een dergelijke cursus is laag en kost jou dus extra rijlessen om de materie toch toe te passen (wat in de honderden euro’s kan lopen).

Je kunt extra informatie vinden op de site van het CBR of anders vraag je het aan je instructeur…wij zijn er voor jullie tenslotte.

Tarieven Theorie

Aanvraag Theorie Examen

Theorie klassikaal + examen

€ 35

€ 130

Praktijk Examen Auto Alles wat je moet weten voordat je examen kan gaan doen

Invullen Eigen Verklaring

Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze staan op het formulier Eigen Verklaring (externe link CBR).

Let op! voor het online invullen van een Eigen Verklaring heb je een DigiD nodig.

Indien je geen DigiD hebt dan kun je het machtigingsformulier aan de linkerkant invullen. Dit formulier is alleen bestemd voor leerlingen die geen DigiD hebben, Houd er wel rekening mee dat de verwerking van een papieren machtiging een week kan duren.

Zelfreflectie kandidaat (Praktijkexamen Auto)

Onderdeel van het praktijkexamen is de zelfreflectie. Dit zelfreflectieformulier moet je ingevuld meenemen naar het praktijkexamen, onderzoek rijvaardigheid of tussentijdse toets.

Self-evaluation of the test candidate

This form should be filled out for all candidates taking the practical driving test, the interim test or Driver Training Stepwise part 3. Once filled out, please give this form to the examiner before the test begins. Download the form (pdf) here on the left side.

Call Now ButtonBel ons direct