Theorie Auto / Motor / Brommer

RSL Almere levert een gratis online theorie opleiding aan i.c.m. een pakket en een vriendschap via Facebook (heb je die niet dan kun ook Google+ gebruiken en/of Instagram).

Tevens kun je een boek huren voor €15,- (€50,- borg). Na het inleveren van het ongeschonden boek krijg je weer €35,- terug. (overleg dit even met je instructeur)Het verschilt per pakket of je ook een theorie examen erbij hebt (uitgezonderd het actiepakket).Voor het boeken van een theorie examen kun je de rijschool bellen op 06-29527484

Het is belangerijk dat je snel begint met het leren van je theorie. Het zal je helpen om de lessen sneller te laten verlopen omdat je de weg beter begrijpt. Heb je weinig tijd of te weinig discipline om te leren bescherm jezelf dan en ga op cursus, dan ben je er met een weekendje vanaf. Hiervoor moet je je wel eerst volledig inlezen in de theorie zodat je gericht vragen kunt stellen. De cursus gaat snel dus je moet wel mee kunnen komen met je kennis.

Je kunt je via de rijschool aanmelden voor de cursus. (€130,- incl examen 2017)De theorie is een belangerijk onderdeel van goed leren rijden dus zorg ervoor dat je de stof echt kent i.p.v. een snelle cursus zoals bv bij altijdgeslaagd.nl. Het kennisniveau na zo een dergelijke cursus is laag en kost jou dus extra rijlessen om de materie toch toe te passen (wat in de honderden euro’s kan lopen).Je kunt extra informatie vinden op de site van het CBR. www.cbr.nl  of anders vraag je het aan je instructeur…wij zijn er voor jullie tenslotte.


Gratis theoriecursus gekregen via een kennis?


  • Tarieven Theorie
  • Aanvraag theorie examen €35
  • Theorieboek te huur (€15,- / borg €50,-)
  • Theoriecursus klassikaal + examen €130,-

© Copyright - Motor & Autorijschool RSL Almere
Call Now ButtonBel ons direct